type: page / id

Over ons


Snoetjes met Sproetjes verkoopt alles voor de inrichting van de babykamer en nog veel meer, en dat is uniek voor Waalwijk en omstreken.

Voor ieder wat wils
Handgemaakte Snoozestar babyproducten, new-born babykleding, houten speelgoed: aankomende ouders kunnen hun hart ophalen bij Snoetjes met Sproetjes. Maar ook opa’s en oma’s en de kraamvisite kunnen hier slagen. De baby- en kinderlifestylewinkel heeft een ruim assortiment. Maar de winkel biedt meer; vanaf januari 2016 organiseert Snoetjes met Sproetjes ook workshops en creatieve kinderfeestjes.

Eigen atelier
Eigenaresses Debora van Maren en Corinne Verschuren, beiden inwoners van Waalwijk, hadden al jaren de droom om ooit een eigen winkel te openen in baby-artikelen. En nu hebben de vriendinnen de stap gewaagd. “Onze baby- en kinderproducten tref je niet in elke standaard babywinkel aan. Het zijn kleinere, bijzondere merken van goede kwaliteit. En het is betaalbaar. Omdat we een eigen atelier in de winkel hebben, is ook maatwerk mogelijk!” Ze zijn blij verrast door de enthousiaste reacties van de andere winkeliers, die Snoetjes met Sproetjes zien als een waardevolle aanvulling voor Waalwijk.

Acties
Like onze facebookpagina en blijf op de hoogte van leuke acties!